Bröllop

Bergs Gård är en vacker plats med lång vana för bröllop i gårdens lokaler och natur. Ni får möjlighet att giftas ute i det fria eller i våra fina gårdslokaler. Bergs Gård passar små och stora bröllop. På logen kan vi ta emot upp till 150 gäster.

Maten ordnas tillsammans med vår kökschef som är expert på lokala råvaror. Gården har eget nötkött och korv som finns möjlighet att använda i bröllopsmenyn. All mat på gården lagas från grunden.

Lokaler

Logen är en genuin och charmig lokal för större bröllop. På höst eller vinter kan firanden och bröllop inledas med vigsel eller mingel på logen för att sedan gå ner till den varma matsalen i Ladugården för middagen. Logen är ej värmeisolerad.

Ladugården är en gammal koladugård ombyggd till en vacker matsal som rymmer ca 70 sittande gäster. Här ni kan hålla i festligheter året runt. Det finns möjligheter att kombinera logen och ladugården om så önskas.

Här kan ni se fler bilder från logen.

Håller man fest på Bergs Gård på Logen eller i Ladugården hyr man även samtliga boenden på gården. Våra egna boenden tar emot upp till 54 gäster sommartid (44 bäddar vintertid) övernattande gäster.

Snickarboa är vår minsta lokal, perfekt för mindre bröllop. Snickarboa har plats för ca 20 personer. Här finns ett stort matsalsbord där alla får plats.

Läs mer om gårdens lokaler eller maila oss så berättar vi mer.

Stort lycka till med planeringen av er fina dag!

Vi hjälper er att skapa en underbar tillställning i en genuin och naturskön miljö.

Meddelande från Ett av våra alla härliga brudpar:

''Hej och tack så mycket för den roligaste och finaste helg vi någonsin kommer att uppleva. Ni var alla sååå härliga att vara runt omkring och ALLA gjorde verkligen ett fantastisk jobb❤️. Vi saknar helgen redan.

Ha det så fint så hoppas jag att vi ses igen. Kram Jossan & Daniel''

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgardtrosa.se


Bokningen är bemannad onsdag - fredag, 09.00 - 13.00 och nås via telefon, e-post samt kontaktformuläret ovan.

Gårdsbutiken och café är öppen fredag - söndag kl. 10.00 - 16.00 lunch 11.00-14.30