Fest och firanden

Bergs Gård är platsen för dig som vill fira både något litet eller stort. Här finns utrymme både ute i det fria i naturen och under tak. För den lilla festen kan Snickarboa räcka och för den större så har ni vår vackra loge.

Vi har lokaler i olika storlek som passar alla sällskap. På den vackra logen kan vi ta emot upp till 150 gäster, i matsalen Ladugården finns plats för 70 gäster och vår minsta lokal Snickarboa passar upp till 20 gäster.

Logen är ej isolerad. Det är dock ingen omöjlighet att träffas där först och på vinterhalvåret har vi tidigare haft fördrink och mingel för att sedan fortsätta till matsalen.

Vi hjälper er gärna att skapa en underbar tillställning i en genuin och naturskön miljö.

Ni kan maila oss om önskemål för just ert firande här.

Aktiviteter

På Bergs Gård finns massor att göra.

Intill gården ligger våra MTB-banor och Bergsleden. Där kan ni vandra, cykla mountainbike och springa trailrunning. Guidning kan bokas. Nära gården finns två sjöar och Sörmlandsleden Nyköping-Trosa går vid gården.

Vi har två fina relaxavdelningar med bastu och bubbelbad varav en är utomhus.

Ni kan kika in i gårdsbutiken för matvaror, nötkött och korv från gården liksom varor från gårdar runtom Sörmland.

Mataktiviteter så som grillning, picknick, öl eller vinprovning och gemensam matlagning i köket går att ordna.

Några andra aktiviteter som går att göra på gården är yoga, lerduveskytte, gårdsvandring och avslappnande sinnespromenad.

Spel och lek

På gården finns en mindre fotbollsplan som ni är välkomna att använda. Bredvid finns även boulebana, gungställning och lekstuga med sandlåda. Det finns diverse spel såsom kubb och krocket m.m. att använda.
Barnen kan också hoppa studsmatta och klättra klättervägg.

Lokaler

Logen är en genuin och charmig festlokal för större sällskap. På höst eller vinter kan firanden och bröllop inledas med vigsel eller mingel på logen för att sedan gå ner till den varma matsalen i Ladugården för middagen. Logen är ej värmeisolerad.

Ladugården är en gammal koladugård ombyggd till en vacker matsal som rymmer ca 70 sittande gäster. Här ni kan hålla i festligheter året runt. Det finns möjligheter att kombinera logen och ladugården om så önskas.

Här kan ni se fler bilder från logen.

Håller man fest på Bergs Gård på Logen eller i Ladugården hyr man även samtliga boenden på gården. Våra egna boenden tar emot upp till 54 gäster sommartid (44 bäddar vintertid) övernattande gäster.

Snickarboa är vår minsta lokal, perfekt för mindre bröllop. Snickarboa har plats för ca 20 personer. Här finns ett stort matsalsbord där alla får plats.

Läs mer om gårdens lokaler eller maila oss så berättar vi mer.

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se