Bergs Gård MTB -Arena

Du kan vara van cyklist eller nybörjare, barnfamilj eller elit, cykla vanlig MTB eller e-MTB – vi har något för alla!

Teknikområde

Vi har ett Teknikområde med fyra olika anlagda banor: Pump Track med hopplinje, Teknikbana med många olika ”features”, Flow Trail och Lillebrors Wave. Vi har också kryddat Toppturens avslutning med anlagda berms och hopp för er som gillar downhill, även om det här är i det lilla formatet. För våra yngsta cyklister finns gratis balanscyklar att låna när man cyklar i Lillebrors Wave. Läs mer här

Leder i skogen

När du lekt av dig i Teknikområdet väntar 28 km leder och loopar i skogen. De är designade, anlagda och markerade med MTB i sikte och av olika svårighetsgrad. Vi en 3 km e-loop som är designad specifikt för e-mtb. Och allt är singletrack och 100% grusvägsfritt. Läs mer och se kartor här

Nybörjare?

Gröngölingen är leden för dig som vill testa på att cykla i skogen men inte har så mycket erfarenhet. Läs här hur du ska förbereda dig på bästa sätt inför cyklingen hos oss.

Hyr cykel eller ta med egen

Vi har moderna hyrcyklar och erbjuder även kurser för er som vill prova på utveckla er cykling. Hjälm och spåravgift ingår när du hyr cykel av oss. Efter cyklingen väntar cykeltvätt, dusch, café och restaurang. Du kan även boka vår härliga uterelax med bastu och jacuzzi.

Alltid öppet

Vi har alltid öppet för cykling, du kan komma när det passar dig. Gårdsbutiken och restaurangens öppettider hittar du här. Du kan ta med egen cykel eller hyra MTB av oss.

Spåravgift

Bergs Gård är ett familjeföretag och för att utveckla och underhålla våra banor, leder och loopar för er besökare tar vi ut en spåravgift. Då ingår Teknik-bana, Flow trail, Pump Track, alla leder och loopar i skogen. Swisha till 123 023 24 21.

När du hyr cykel hos oss ingår hjälm och spåravgift.

Spåravgift

Vuxen (15 år och uppåt) 80 kr per dag

Barn (upp till 15 år) 50 kr per dag

Dusch 20 kr

Årskort vuxen 700 kr

Årskort barn 400 kr

Vid köp av årskort maila ditt namn efter betalning till kontakt@bergsgardtrosa.se

Följ oss gärna i våra sociala medier för att få de senaste uppdateringarna kring status på leder, nyheter och MTB-inspiration!

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se