Aktuellt

22 Maj Biologiska Mångfaldens Dag

Stendörren. Frida grillar hamburgare vid Naturum och pratar gräsbeteskött med er kl 11-15. Vårt utecafé har öppet kl 11-17 med fika, toast o korv.

26-29 maj
Kristi Himmelfärdshelgen

Vi grillar hamburgare av vårt gräsbeteskött ute på gården hela helgen. Fika i vårt café som vanligt med de allra godaste hembakta bakverken.

28-29 Maj Aptitrundan

Smaka på gårdens korvar och hamburgare

Med oss denna helg är Hardö Kultur.

9 juni Skolavslutning

Vi grillar hamburgare och i gårdcafet finns fika till alla sommarlovsfirare.

18 juni Jubileumsdagen Stendörren

Stendörren fyller 50 år och vi firar med hamburgergrillning vid utecaféet.

10-11 sept Aptitrundan

oktober Äppeldagen

Musta dina äpplen i Sörmlands musteris mobila musteri.

 

v44 Höstlov

Vi har gården öppen varje dag med alla våra aktiviteter.
Gårdscafé med fika och luncher från gårdens kök.

december Julmarknad

Köttlådor – fina erbjudanden

De flesta av lådorna finns hemma nu. I annat fall bokar du din låda till nästa leverans, vi slaktar vanligtvis en gång per månad.

Appen Bergs Gård

I vår app hittar du dagens lunchmeny.

Du sitta på vår uteservering och beställa din lunch och dryck i mobilen via vår app.

Ladda ner appen, blippa QR-koden på bordet, beställ det du önskar äta och dricka, betala med kort (i din mobil) och få din beställning serverad till bordet.

Slipp kö och beställ i lugn och ro!

Ladda ner appen ”Bergs Gård” – finns där appar finns!

Bergs Gård är nominerad till Stora Turismpriset 2021

Priset delades ut till ett företag eller annan organisation som på ett nytänkande och innovativt sätt bidragit till utveckling av besöksnäringen. Varmt tack STUA som valde oss för att representera Södermanland  I år fick Vasaloppet ta hem det fantastiska priset – stort grattis!

Så här skriver Tillväxtverket ”Trots pandemitider med stora utmaningar har Bergs Gård sett nya kreativa sätt att utvecklas och fortsätta att växa. Att vara snabbfotad och inte vara rädda för att testa nya saker är deras styrka.”

Tillväxtverkets pressmeddelande

STUAs pressmeddelande

nominerade

The Edible Country

Bokningsbart bord för matupplevelser i naturen

Året runt erbjuder vi en unik smak- och naturupplevelse i form av en gör-det-själv-upplevelse mitt i naturen. Perfekt för familjeutflykten eller som kick-off-aktivitet för företaget.

Vårt tema är Lantgård och givetvis är receptet som du tillagar vid bordet innehåller vår egen korv av vårt naturbeteskött. Du bokar bordet, hämtar matkorgen med råvaror och det du behöver för att laga maten i vår gårdsbutik och sedan promenerar ni upp längs med Ekhagens Naturstig där bordet finns. När ni ätit klart lämnar ni disken till oss!

Komplettera din bokning med lokalproducerade dycker som Äppelmust och Bergs Gårds egen folköl. Nybakta kanelbullar och kaffe. Läs mer och boka