Bröllop

Bröllop på Bergs gård

Vår loge på Bergs gård är ett fantastiskt ställe att ha bröllopsfest på, här ryms upp  emot 150 gäster sommartid. Här finns rejält med dansgolvsyta, bar och en toalett (fler att tillgå på nedervåningen). Utanför finns möjlighet till mingelyta.

För en härlig bröllopshelg på Bergs gård så har ni tillgång till boende och lokaler från fredag – söndag. i direkt anslutning till logen finns totalt 31+9 sovplatser fördelat på 6 boenden. Samtliga boenden har självhushåll, här kan du läsa mer om dom.

Vigsel kan ni i närliggande Bälinge kyrka, Trosa Stadskyrka eller Västerljungs kyrka. Det går även bra att viga sig på gården i vår vackra ekhage.

När ni bokar logen för bröllop & fest så är mat och boende obligatoriska tillval hos oss. Vid bröllop så finns det möjlighet att servera egen alkohol.

 

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild

Bröllop på Hållsvikens Gård

På havsnära Hållsvikens gård har vi vår matsal Paviljongen,  som har plats för 60 gäster. En härlig stor altan utanför med angränsande gräsmatta för utomhusmingel och aktiviteter. Här kan man viga sig vid havet med fantastiska Hållsviken som bakgrund.

På Hållsvikens gård finns 38+2 sovplatser

Vigsel har ni i närliggande Bälinge kyrka, Trosa Stadskyrka eller Västerljungs kyrka. Det går även bra att viga sig på gården.

Boende till era gäster finns på båda gårdarna.

Vi hjälper er gärna att skapa en underbar tillställning i en genuin och naturskön miljö tillsammans med vår partner Johan Brunnström på Sjölunda Mat & Glädje.

Är du nyfiken och vill veta mer kontakta oss via mail eller telefon så skickar vi en offert till er.

Sjölundabacken Mat

Vår partner berättar:

Johan Brunnström,
Sjölundabacken Mat & Glädje

Sjölundabacken Mat och Glädje AB är ett företag som erbjuder  helt unika skräddarsydda tillställningar där maten alltid är i fokus.

Mitt företag finns för er som vill ha en personlig och nära kontakt från ide till genomfört arrangemang.

Jag har arbetat i restaurangvärlden i hela mitt liv – först i Stockholm och sedan i Trosa där jag bor tillsammans med min familj. 

Mina arbeten på allt från charmiga kvarterskrogar och sportarenor, caféer, gästhamn till fisk- och skaldjursrestaurang har gett mig en mycket bred kunskap och gedigen yrkesskicklighet.

Min erfarenhet tillsammans med era idéer kommer att bli en fest ni minns för livet!

Förfarande bokningsförfrågan bröllop & fest

  • Maila oss en förfrågan med datum.
  • Vi svarar med en offert från vårt offertverktyg, där kan ni se priser och utbud. 
  • Är det aktuellt för er att utforska vidare så tar Johan på Sjölundabacken Mat & Glädje vid och visar gården samt bollar idéer kring mat och upplägg.
  • Väljer ni att avsluta så kan ni neka offerten i offertverktyget.