Kök & Cafe

Hembakt & Hemlagat

Här hittar du alltid hembakt kaffebröd, nykokt kaffe och kalla drycker. Vi har fullständiga rättigheter så det går fint att ta ett glas vin, bubbel eller vår egna Bergs Gårdsöl 3,5%.

Kök
Vi har en enkel och vällagad meny som har gårdens ekologiska nötkött som utgångsläge samt att vi alltid har gårdens korv och pannkakor till barnen. Vegetariskt alternativ finns alltid tillgängligt. Vi tar inte emot bordsbokningar. Den aktuella menyn finns i vår app ”Bergs Gård” – som finns att ladda ner gratis där appar finns.

Här hittar du våra öppettider

Det finns gott om sittplatser både ute och inne med möjlighet att hålla avstånd. Du kan även få vårt fika och lunch som take away om du vill.

Fika 1 EDIT
img-1881

After Bike

Vi har fullständiga rättigheter på gården. Det går fint att köpa ett glas vin till maten eller svalka dig med en öl efter cykelturen.

De flesta av våra ölsorter kommer från det lokala bryggeriet Trosa Ölkompani. Och i Gårdsbutiken kan du köpa med dig vår egen Bergs Gårdsöl 3,5% som vi tagit fram tillsammans med Trosa Ölkompani.

Appen Bergs Gård

I vår app hittar du dagens meny.

Du kan sitta på vår uteservering eller i caféet och beställa din mat och dryck i mobilen via vår app.

Ladda ner appen, blippa QR-koden på bordet, beställ det du önskar äta och dricka, betala med kort (i din mobil) och få din beställning serverad till bordet.

Slipp kö och beställ i lugn och ro!

Ladda ner appen ”Bergs Gård” – finns där appar finns!

foto-2018-05-19-09-48-51 (1)