Mark

Mark

Bergs Gård Mark & Bygg är ert lokala och personliga byggföretag strax utanför Trosa. Vi arbetar alltid nära kunden och tycker om nya utmaningar. Vi arbetar fortlöpande med att kvalitet- och miljösäkra verksamheten.

Kom ihåg rotavdraget om du ska renovera, bygga om eller göra en tillbyggnad av huset. Även vid avloppsanläggningar, husdräneringar och dragning av nytt vatten kan man nyttja rotavdraget.

Avlopp

Vi utför nya avloppsanläggningar och rustar upp befintligt om det går. Vi erbjuder kostnadsfria förslag/offerter på ert nya avlopp. För mer info tryck här.

Schakt

Vi utför schaktarbeten för vägar, tomter, sprängning, el, vatten, avlopp mm. Vi gör kostnadsfria offerter/förslag. Ring gärna. Vi vill hjälpa er.

_J0A2169 (kopia)
_J0A8075

Dränering

Vi utför dränering av husgrunder, källare, tomter, radhus mm. Man isolerar ofta husgrunden i samband med dräneringen – det ger ett mycket bättre inomhusklimat. Det kan bli dyrbart om man väntar för länge med att dränera om huset. Mögel kan bildas på insidan av källarväggarna och därmed riskerar man hälsan.

Stenmurar

Murar är ofta vackra byggnadsdetaljer som behöver renoveras efter ett antal år. Vi bygger även murar från grunden t.ex. i villaträdgårdar eller i andra områden.

Stensättning

Vi gör stensättning.