MAT OCH MUSIK PÅ BERGS GÅRD

I sommar kombinerar vi det bästa av tre världar och erbjuder intima konserter med mat, musik och dryck. Begränsat antal biljetter per konsert vilket ger möjlighet till en unik upplevelse i sommarkvällen. Välkomna!

3 & 4 AUGUSTI, kl. 18.30

PLURA OCH CARLA - MAT OCH MUSIK PÅ LOGEN

3:e augusti = UTSÅLT!

4:e augusti = UTSÅLT!

Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien.

Carla Jonsson är yngre bror till Plura och medgrundare till Eldkvarn, där han är spelar gitarr och regelbundet bidrar med låtar (exempelvis "Kungsholmskopplet" och "Susan") till bandet. Carla har även medverkat i matlagningsprogrammet "Pluras kök" i TV3, där Carla var ständig sidekick till Plura och dessutom spelade gitarr till matlagningen.

Foto av Carla Jonsson: Björn Olofsson. Foto Plura: Pär Wickholm

Den 3:e och 4:e augusti spelar de tillsammans på Bergs Gårds Loge i en avskalad och intim settning.

Begränsat antal biljeter till varje konsert, bordsplacering.

Biljett till konserten samt middag

Vi serverar Pulled Beef Roll av gårdens ekologiska nötkött. Nattbakade högrev i ett luftigt briochebröd med tillbehör som jalapenomajonäs, picklad rödlök, lantchips och coleslaw.

Pris för mat och musik: 1395 kr

Vänligen meddela eventuella allergier eller vegetarisk kost vid bokning.

På logen finns bar med fullständiga rättigheter. I baren finns dryck, tilltugg, kaffe och sötsaker.

Efterfest

Efter konserten med Plura och Carla fortsätter livemusiken! Vi bjuder våra gäster på en bonus! Bandet Coverbrother med Stefan Wessman och Mattias Murphy dyker upp och baren håller öppet till kl. 02.00.

Detta ingår i biljettpriset!

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se