Bröllopsviken

Om Bröllopsviken

Vid vackra Källvik intill naturreservatet Tyvudden finner du en av våra naturpärlor vid havet. Bröllopsviken är ett nybyggt hus (färdigt sommaren 2021) i två plan vid egen havsvik. Stora sociala ytor, huset är 220 kvm.

Det finns en stor altan med utsikt över havet, möblerad med utemöbler och grill. Tillgång till liten strand och brygga för bad precis nedanför huset. 4 kajaker finns och vedeldad bastu att hyra som tillval i bokningen.

På nedervåningen finns ett fullt utrustat kök med köksö/serveringsyta. Stort matbord och vardagsrum för trevliga middagar och långa frukostar. På nedervåningen finns tre stora glasdörrar som går att öppna för att sudda ut gränserna mellan ute och inne.

På övervåningen finns ett allrum med teve.
Två helkaklade badrum med dusch, ett på nedre plan och ett på övre plan. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Ett sovrum nere och resterande sovrum på övervåningen.

  • 11 bäddar fördelade enligt nedan:
  • 2 sovrum med dubbelsäng (180 cm breda).
  • 3 sovrum med två enkelsängar (90 cm breda), går att ställa ihop till dubbelsäng.
  • 1 sovrum med en säng (120 bred), detta rum har även arbetsplats med skrivbord och utsikt mot havet.
  • Möjlighet till en extrasäng.

 

Husdjur är ej tillåtet i detta boende (önskar ni ta med hund finns det andra stugor vi hyr ut som tillåter det mot städavgift, tex grannhuset Tyvudden Gård).

c-br-llopsviken

Bröllopsviken har en braskamin. Medtag egen ved om ni önskar elda i den. Om ni är ett större sällskap tipsar vi er om att även att hyra Tyvudden Gård som ligger granne med Bröllopsviken. Tyvudden Gård har 12 bäddar (varav två är i extrasäng)