Vinter & Jul på gården

Gräsbeteskött BErgs gård

Köttlåda till jul!

Ge bort en en köttlåda till jul, vi har utlämning av lådor under v 48 och v 50. Vill du också ge bort en köttlåda på vårt härliga gräsbeteskött så boka gärna i god tid, begränsat antal kommer finnas. Efter v 50 gör vi ett uppehåll till februari månad 2023.

Välfylld gårdsbutik

Vi fyller den charmiga gårdsbutiken med mat och härliga presenter till vinterns alla storhelger.

 

Här finns julklappar med känsla, stil och kvalitet Eller vad sägs om ett mysigt lammskinn från Rågö Gård, en rejäl kockkniv till köttbiten eller varför inte ett presentkort så mottagaren själv kan botanisera i vårt utbud.

 

Handla i lugn och ro i vår gårdsbutik på den mysiga bondgården, vi har öppet alla dagar (med undantag för 24-25/12) fram till den 8:e januari.

Jullunch

Adventslunch 1:a-3:e advent

Första adventshelgen, 26-27 november, börjar vi med vår julinspirerade helgbuffé. Under dessa tre helger kan du njuta av gårdens köttbullar, prinskorv och annat gott som hör julen till.

 

Är ni ett större sällskap och vill säkra er plats, kontakta oss och boka ett bord. 

Gårdscafé med julkänsla

I vår kakverkstad jobbar Kristin för fullt med julens alla godsaker. I vårt mysiga café kommer det dofta gott av julens alla bakverk. Kom in i värmen och mys med en kopp varm choklad och hembakt bakverk efter en härlig skogspromenad.

Jul på bergs

Julbord

Vi bjuder in till ett julbord på bondgården med familjen Jonssons favoriter i fokus. Kvällen kommer skapa en magisk julstämning för hela familjen, ert företaget och/eller vänskapskretsen. Vi har några få platser kvar på enstaka datum, kontakt oss för bokningsförfrågan eller läs mer nedan. 

Läs mer om julbordet här

Träffa oss på Trosa julmarknad!

Den 27 november & 4 december finns vi med på Trosas julmarknad för första gången. Kom och träffa oss på Garvaregården mellan kl. 10:00-15:00, vi kommer b la sälja gårdens gräsbeteskött och korv samt andra hemgjorda godsaker.

Kaffe och korvservering kommer också att finnas tillgängligt.

Vi kommer även att sälja presentkort för den som vill ha en fin julklapp att ge bort! 

Conrad och Togge

Bergs gårds Julmarknad 17/12

Vi bjuder in till julmarknad den 4:e advent kl. 11:00-15:00, tillsammans med ett 20-tal utställare. Här finns mat och hantverk från Sörmland med omnejd. 

Vi säljer nyhuggen Bergsgran och har grillboden öppen med gårdens korv och varm glögg. Gårdsbutiken är laddad med julklappstips och godsaker till helgerna. 

Conrad & Togge är på gården för en vintrig tur med häst och vagn. Helena och islandshästen finns också på plats för ponnyridning.

Jul på Bergs gård

Jullov på bondgården

Finns det något härligare än att tillbringa jullovet på en bondgård som har fullt med aktiviteter? 

Tipspromenad och ordlek på naturstigen. Klätterväggen, pingis och biljard. Leta tomtar på loftet.

Djurrundan lär dig om gårdens djur och skogens vilda djur. 

Beroende på väder så kan man antingen cykla MTB eller åka skidor, pulka o skridskor. 

Samtliga aktiviteter finns tillgängliga tom 8/1-2023 (med undantag 24-25/12 då är det stängt).

Jacuzzi och bastu

Boka boende och rabatt på uterelax och havsbastu

Unna dig några härliga dygn i våra mysiga stugor på gården eller vid havet. Under julen finns ett fåtal stugor kvar men övrig tid har du fler att välja på. Boka din stuga här.

 

När du är boendegäst hos oss erhåller du 30% rabatt på din relaxvistelse i vår uterelax eller i vår havsbastu. Du erhåller en rabattkod i samband med din boendebokning.

 

Vår uterelax kan du även besöka som en dagsaktivitet. Se tillgänglighet och boka här.