Konferenser och möten i lantlig miljö

Välkommen att hålla er konferens eller möte i avkopplande och naturnära miljö hos oss på Bergs Gård.

Bergs Gård ligger intill sörmlands vackra kust, strax utanför Trosa. Här kan man bo lantligt på gården eller vid våra hus vid havet. Vi är en Upplevelsegård som utöver boende och mat kan erbjuda naturnära aktiviteter för alla åldrar.

Vägbeskrivning

Kombinera ert möte med en trevlig julmiddag eller jullunch

Företag kan boka jullunch i form av jultallrik samt julmiddagar i gårdens restaurang. En smakupplevelse med julens traditionella smaker med råvaror från vår gård och skog. Meny och priser

På gården är det lätt att hålla avstånd och vi har genomfört flera åtgärder för att ni ska kunna konferera och mötas tryggt hos oss på Bergs Gård. Läs mer om vårt arbete mot Covid-19.

Hos oss finner ni gemenskap och arbetsro i lokaler med lantlig charm. Aktiva grupper kan kombinera möten med aktiviteter som mountainbike-cykling i våra banor och leder, trail-löpning i skogen eller vandring.

Vi har ett stort utbud av aktiviteter, både ute och inne, som passar för både konferens, möten och kick-off.

Hör av er till oss så hjälper vi er att planera vårens kick-off!

Följande ingår i våra konferenser

Boende i delade rum i våra stugor, bäddade sängar och städning av stuga (givetvis finns även möjlighet till dagkonferens utan övernattning).

In-check i stugor kl. 16.00. Ut-check kl. 11.00.

Möteslokal med Wi-Fi (fiber) för upp till 20 personer. För sällskap större än 20 personer används vår matsal som mötesrum (där även lunch och fika serveras).

Utrustning för projicering, stor teveskärm eller projektor med duk.

Konferensblock, pennor och mindre whiteboardtavla.

Kaffe, frukt och stilla vatten tillgängligt hela tiden under mötesdagarna.

Tillgång till gårdens utomhusmiljö för promenader, utomhusmöten och rekreation.

Måltider och fika lagad av gårdens råvaror och andra medvetet producerade produkter.

Middag och frukost serveras i restaurangen eller som catering till ert boende (som har fullt utrustade kök).

Välkommen att kontakta oss för offert eller frågor!

Aktiviteter för företag och grupper

Vi är driver ett ekologisk lantbruk och i vår restaurang och gårdsbutik hittar ni råvaror från gården och andra lokalproducerade produkter. Läs om vår Matfilosofi.

Bergs Gård MTB-arena erbjuder teknikbanor och ledcykling i skogen, cykeluthyrning och kurser. Vi har ett tillgänglighetsanpassat promenadstråk i vår vackra Ekhage (1 km). Hos oss är dagarna både fartfyllda och vilsamma beroende på vilka aktiviteter du väljer. Kanske både och? Börja med MTB-cykling i skogen eller en fisketur till havs för att sedan avsluta med bastu och utomhusjacuzzi.

Naturupplevelser, fartfyllt, vilsamt eller både och.

Här hittar ni vår aktivitetskatalog med bokningsbara aktiviteter

Lerduveskytte på gården

Vi samarbetar med flera duktiga aktörer som erbjuder olika typer av aktiteter för grupper. Här en bild från ett Skogsbad som är en slags guidad meditation där gruppen upplever naturen. Denna aktivitet erbjuder vi i samarbete med Sweden Experience Tours.

Promenera på Ekhagens Naturstig, gårdens 1,1 km långa tillgänglighetsanpassade promenadstråk. Passar utmärkt till en walk and talk. Här finns även vårt boknigsbara Naturbord, Edible Table, där er grupp kan laga mat tillsammans i naturen.

Bergs Gård Trosa

Bergs Gård Stora Huset 1
619 95 Västerljung

Telefon: 0156-42 00 20
E-post: kontakt@bergsgard.se