Konferenser och möten i lantlig miljö

Välkommen att hålla er konferens eller möte i avkopplande och naturnära miljö hos oss på Bergs Gård.

Hos oss finner ni gemenskap och arbetsro i lokaler med lantlig charm. Aktiva grupper kan kombinera möten med aktiviteter såsom mountainbike, vandring eller utomhusmatlagning. Måltiderna går fint att kombinera med en aktivitet. Vi packar er picknickkorg och ni kan ta med den när vi vandrar till Hållsvikens Gård, cyklar till Månbacken, åker Häst & Vagn till prins Alexanders plats. Förslagen är många, kontakta oss idag så pratar vi ihop oss.

Hör av er till oss så hjälper vi er att planera just er konferens & kick-off!

Då vi är en Mountainbikearena rekommenderar vi er detta paket:

Tvådagarskonferens med start dag 1 med kaffe och smörgås och avslut med eftermiddagsfika dag 2. I paketet ingår samtliga måltider, middag som middagskasse till er stuga. Heldämpad mountainbike inklusive hjälm och spåravgift samt en härlig relax efter detta i vår utomhus jacuzzi.

Pris från 3232kr pp ex moms


skogsbad

Följande ingår i våra konferenser

Boende i delade rum i våra stugor, bäddade sängar och städning av stuga (givetvis finns även möjlighet till dagkonferens utan övernattning).

Möteslokal med Wi-Fi (fiber)

Utrustning för projicering, stor teveskärm eller projektor med duk.

Konferensblock, pennor och mindre whiteboardtavla.

Kaffe, frukt och stilla vatten tillgängligt hela tiden under mötesdagarna.

Tillgång till gårdens utomhusmiljö för promenader, utomhusmöten och rekreation.

Måltider och fika lagad av gårdens råvaror och andra medvetet producerade produkter. Vi skräddarsyr er konferens, önskar ni tillaga måtiderna eller delar av måltiderna själva i stugornas kök gård det fint. Vi erbjuder även full service under er konferens.

Välkommen att kontakta oss för offert eller frågor!