Cykla hos oss

Bergs Gård MTB Arena

Teknikområde

Vi har ett Teknikområde med fyra olika anlagda banor: Pump Track med hopplinje, Teknikbana med många olika ”features”, Flow Trail och Lillebrors Wave. Vi har också kryddat Toppturens avslutning med anlagda berms och hopp för er som gillar downhill, även om det här är i det lilla formatet. För våra yngsta cyklister finns gratis balanscyklar att låna när man cyklar i Lillebrors Wave. Läs mer här

Leder i skogen

När du lekt av dig i Teknikområdet väntar 28 km leder och loopar i skogen. De är designade, anlagda och markerade med MTB i sikte och av olika svårighetsgrad. Vi en 3 km e-loop som är designad specifikt för e-mtb. Och allt är singletrack och 100% grusvägsfritt. Läs mer och se kartor här

Nybörjare?

Gröngölingen är leden för dig som vill testa på att cykla i skogen men inte har så mycket erfarenhet. Läs här hur du ska förbereda dig på bästa sätt inför cyklingen hos oss.

Vi har Introkurser för dig som vill testa MTB. Föranmälan krävs. Ta med egen cykel eller hyr av oss. För mer information om kurserna, kontakta oss.

gr-n-2
IMG_9081

Hyr cykel eller ta med egen

Vi har moderna hyrcyklar och erbjuder även kurser för er som vill prova på utveckla er cykling. Hjälm och spåravgift ingår när du hyr cykel av oss. Efter cyklingen väntar cykeltvätt, dusch, café och en liten tur i gårdsbutiken. Du kan även boka vår härliga uterelax med bastu och jacuzzi.

Alltid öppet

Vi har alltid öppet för cykling, du kan komma när det passar dig. Gårdsbutiken och caféets öppettider hittar du här. Du kan ta med egen cykel eller hyra MTB av oss.

Spåravgift

Bergs Gård är ett familjeföretag och för att utveckla och underhålla våra banor, leder och loopar för er besökare tar vi ut en spåravgift. Då ingår Teknik-bana, Flow trail, Pump Track, alla leder och loopar i skogen. Swisha till 123 023 24 21.

När du hyr cykel hos oss ingår hjälm och spåravgift.

Spåravgift

Vuxen (15 år och uppåt) 80 kr per dag

Barn (upp till 15 år) 50 kr per dag

Dusch 20 kr

Årskort för cykling

Cykla hur mycket du vill när som helst from 2022-08-08 tom 2022-12-31!

350 kr för vuxen per år

200 kr för barn per år

Kortet köps i vår MTB-bokning.

_DSC8406

Kompiskortet

På Bergs Gård gäller Kompiskortet! Man kan ansöka om Kompiskortet hos Trosa kommun och det är till för dig som har en psykisk funktionsvariant. Med Kompiskortet får du ta med dig en valfri kompis som extra stöd och sällskap, hos de föreningar, organisationer med mera som är anslutna till Kompiskortet.

Erbjudanden med kompiskortet

Cykla MTB på Bergs Gård och ta med en kompis som får gratis spåravgift.

Ta med egen mountainbike och hjälm och cykla på teknikbanor och skogsleder på Bergs Gård MTB Arena. Ordinarie pris: spåravgift Vuxen (15 år och uppåt) 80 kr per dag Barn (upp till 15 år) 50 kr per dag. Ingen föranmälan behövs. Avgiften Swishas till 123 023 24 21.

Hyr MTB-cykel och cykla på teknikbanor och skogsleder på Bergs Gård MTB Arena. Hjälm och spåravgift ingår. Pris från 390 kr. Cykel måste förbokas och betalas i förskott via Swish. Medföljande på Kompiskortet hyr framdämpad cykel utan kostnad. Skicka bokningsförfrågan med information om datum samt längd på cyklister till:

Bokning av MTB-cykel med Kompiskortet innebär godkännande av boknings- och köpvillkor. Läs igenom dessa på vår webb 

Öppna MTB-leder

Teknikbanor: 7/7
Skogleder: 9/9

Smakprov direkt från skogen!