Vandra hos oss

Vandra & Bo i stuga

Vandra och bo på våra anläggningar. Samtliga våra anläggningar ligger intill Sörmlandsleden, Bergsrundan eller våra MTB-leder. Alla dessa ger fantastiska vandringsmöjligheter till härliga naturupplevelser.

Vi erbjuder vandringspaket med bubbel &snacks, middagskit till stugan och en härlig frukostkorg, allt förberett av vår kock med tydliga instruktioner för tillagning.

Pris från: 960 kr/person ink boende i 2 bäddsstuga. (Beräknat på 2 personer).

Bergsrundan 7 km

Bergsrundan är en fin rundslinga på cirka 7 km som innehåller mycket av Sörmland men i litet format. Rundslingan bjuder på typisk Sörmländsk natur. Det är åkerholmar, hälleberg, grusvägar och vandring längs vattendrag och med möjlighet till avstickare för att nå skogssjöar eller havet. Starta hos oss, med goda parkeringsmöjligheter och elbilsladdare, eller anslut till rundan från Sörmlandsleden.

Bergsrundan är kuperad och bitvis lite mer krävande. Här kommer du inte fram med barnvagn eller rullator.

Använd gärna Naturkartan när du ska ut på tur och läs gärna på om Allemansrätten innan ni ger er ut.

Ekhagens Naturstig 1,1 km

Ekhagens Naturstig är Bergs Gårds tillgängliga promenadstråk! 

Vi har anlagt denna led med stöd av Leader Sörmlandskusten och anpassat underlaget så att personer som annars har svårt att vistas i skog och mark ska få en möjlighet till det. Underlaget är gjort för att både rullstolar, rullatorer och barnvagnar ska kunna ta sig fram. Ca 1 km på tryggt underlag i delvis kuperad terräng (gårdens beteshage).