Boka stuga & ställplats

Bokningsförfrågan stuga & ställplats

Välj datum för er vistelse och skicka en förfrågan till oss. OBS. En bokningsförfrågan garanterar inte ett bokat boende. Stugan blir bokad först när du mottagit vår bokningsbekräftelse. När vi bekräftat din bokning debiteras ditt kort.

Ange bokningskoden RUT innan du väljer boende om du vill nyttja RUT-avdrag på den obligatoriska slutstädningen.

Helger, Vecka & Högtider

Stuga över helgen eller vardag

From januari 2024 hyr vi ut våra stugor minst två dygn på helgerna, enstaka dygn går att boka på vardagar from söndagsnatten. Tyvudden Gård & Bröllopsviken alltid minst två dygn på helger.

Under midsommar 2024 och julen 2023 hyr vi ut alla stugor minst 3 nätter i rad.

Veckouthyrning sommaren 2024

Våra större hus: Bröllopsviken, Tyvudden (bytesdag fre), hyrs ut veckovis vecka 27-31.

Övriga hus går att hyra enstaka dygn men hyr du en vecka med incheckning söndag betalar ni ett veckopris som är rabatterat. För att få upp det alternativet behöver ni välja incheckning söndag och utcheckning söndagen efter.

Matplatsen i köket på vårt boende Hönshuset
Fiskarens hus

Företagsboende på annan ort

Vi har flera nöjda företag som bor hos oss under en längre tid då de exempelvis har gästarbetare eller arbetar på annan ort. Många föredrar att bo i ett hus istället för ett hotellrum eller vandrarhem. Här kan du laga din egen mat och få det ungefär som hemma. Alla våra stugor har fullt utrustade kök eller pentry och de flesta har tvättmaskin. 

Under en längre vistelse kan vi boka in städning och byten av sänglinne. Under vardagar har vi rabatterade priser på alla våra hus. Kontakta oss eller gör din bokning direkt. Bokningen går fint att göra i företagets namn och betalas med företagskort, hör av er så fixar vi ett underlag för betalningen.