Nötköttlåda

Köttlådor från Bergs Gård!

Vi slaktar var 4:e vecka under 2024 (med start v11) och säljer styckdetaljer i gårdsbutiken. Vi har färdigmörade frysta lådor av av samtliga modeller i gårdsbutiken nu. Maila oss så bestämmer vi en tid då du kan hämta lådan på gården. Samtliga lådor går fint att beställa färska. Boka låda gör du längst ner på sidan i formuläret.

Vardagslådan

Vikt: ca 10 kg

Innehåller: nötfärs ca 5 kg, grytbitar ca 2 kg, innanlår ca 2 kg & ca 1 kg nötbog.

Pris: 179 kr/kg

Helglådan

Vikt: ca 5 kg

Innehåller: rostbiff, ryggbiff, högrev, flank- eller triangelstek & picanha.

Pris: 329 kr/kg

Lågtempslådan

Vikt: ca 5 kg

Innehåller: brisket, rostbiff, fransyska, nötbog & flat iron steak.

Pris: 269 kr/kg

Enstaka detaljer

I vår gårdsbutik säljer vi enstaka detaljer, nötfärs och våra härliga nötköttskorvar.

Bergskossa på bete

Vårt gräsbetade nötkött

Bergs Gård erbjuder gräsbetat nötkött från gårdens djur. Djuren strövar fritt på våra marker året runt och för oss är det en självklarhet att erbjuda djuren en god tillvaro.

Köttet har alltid hängmörats. Köper du en färsk nystyckad låda kan detaljerna med fördel möras ytterligare 2-3 veckor efter förpackningsdag i sin vacuumförpackning. Köttet ska då ligga i kyl i max 4 grader och förpackningen ska hållas hel.

Är köttet fryst när du köper det, har vi mörat klart köttet innan frysning. Allt kött som vacuummöras ska luftas innan tillagning några minuter. När man öppnar förpackningen luktar köttet instängt av den täta förpackningen.

Köttfärs ska frysas in omgående. Köttet håller sig i frys minst 1 år från infrysningsdatum.

Gräsbeteskött från Bergs gård i Trosa

Boka din köttlåda här!

Här nedan kan du boka din utvalda köttlåda. Vi meddelar dig när lådan finns att hämta, bokningen är bindande och betalas i samband med utlämning.