Boende hos oss

Välkommen till ett lantligt och naturnära boende!

På Bergs gård har vi boenden för alla sorters sällskap. Våra stugor och hus finns på tre platser i närheten av Bergs gård.

När du bokar stuga eller hus hos oss kan du dessutom förgylla vistelsen med bl a måltider, aktiviteter, relax eller äventyr. Hos oss på Bergs gård finns mängder av möjligheter!

Karta Bergs gårds anläggningar
Hållsvikens Gård
Bergs Gård
Källvik

Våra tre anläggningar:

Bergs gård är huvudanläggningen och bondgården, där du bor precis intill MTB-arenan samt nära kök, café och gårdsbutiken.

Hållsvikens Gård ligger i ytterkanten av MTB-arenan med egen anslutning till ledsystemet. Här finns också vedeldad bastu (avgift tillkommer), roddbåt och kajaker. Här bor du mitt i naturen, med havet som granne.

Vid vackra Källvik bor ni i hus med sjötomt och egen brygga. Du är nära havet och naturreservatet Tyvudden. Här finns plats för den stora familjen som älskar att vara långt från staden och njuter av en lugn vistelse med naturen som bästa sysselsättning.

Bra att veta om våra boenden

Ta gärna del av de vanliga frågorna och svaren gällande boende hos oss på Bergs gård, och även de bokningsvillkor och trivselvillkor som gäller.

Fiskarens hus

Företagsboende och längre vistelser

Vi har flera nöjda företag som bor hos oss under en längre tid då de exempelvis har gästarbetare eller arbetar långt hemifrån. Många föredrar att bo i ett hus istället för ett hotellrum eller vandrarhem. Här kan du laga din egen mat och få det ungefär som hemma. Alla våra stugor har fullt utrustade kök eller pentry och de flesta har tvättmaskin. 

Under en längre vistelse kan ni boka in städning och byten av sänglinne. Under vardagar har vi rabatterade priser på alla våra hus.

Kontakta oss eller gör din bokning direkt. Bokningen går fint att göra i företagets namn och betalas med företagskort, hör av er så ordnar vi ett underlag för betalningen.