En NATURupplevelse för alla

Konferens

En upplevelsegård i Sörmland, här finns något för hela familjen

Välkommen till er hållbara konferens i Trosa!

Utveckling och hållbarhet är två starka begrepp för oss på Bergs Gård. Med en hållbar utveckling i vårt egna företagande stärker vi vår vision – att kommande generationer kan leva och verka av gården. Vi som brukar denna gård idag har ett ansvar gentemot våra kommande generationer.

En konferens på Bergs Gård, en timme söder om Stockholm, skapar minnen och gemenskap för er arbetsgrupp. Här kan ni få fart o fläkt eller lugn o ro. Aktiva grupper kan kombinera möten med aktiviteter såsom mountainbike, vandring, lerduveskytte, kajakpaddling eller utomhusmatlagning. 

 

Föregående bild
Nästa bild

Aktiv konferens

Vill ni ha en fysisk utmaning efter en dag i konferenslokalen? Vi erbjuder mountainbikecykling eller vandring för hela gänget med eller utan guide. Middagen kan ni laga tillsammans i något av vår boenden på gårdens härliga gräsbeteskött.

Vedeldad havsbastu vid Hållsvikens Gård

Avkopplande konferens

Behöver ni koppla av och hitta lugnet i arbetsgruppen? Vår avkopplande konferens ger er i tid i vår jacuzzi och bastu efter en härlig yogatimme på loftet. Middagen serveras i gårdens matsal, en 3-rätters där vårt gräsbetskött står i fokus.

Konferera i något av våra boenden

Vill ni rå om er själva och vara helt ostörda så kan ni boka ett av våra rymliga hus och konferera i. Alla våra stora boenden har fullutrustade kök, umgängesytor och uteplats med grill. Vi kan ordna en middagskasse till er som ni tillsammans lagar i huset.

Vill du bli kontaktad angående vårt konferensutbud?

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild