Boka MTB

Välkommen att boka ditt Bike Pass!

Bergs Gård är ett familjeföretag och för att utveckla och underhålla våra banor, leder och loopar för er besökare tar vi ut en spåravgift. I spåravgiften ingår åkning i alla våra leder och teknikbanor.

Boka och betala spåravgiften via vår MTB-bokning, betalning görs med kort eller Swish. Ditt kvitto skickas via e-post.

Cykla mountainbike i skogarna på Bergs gård

Ta med egen cykel eller hyr av oss

Bokning av cykel sker via bokningsknappen nedan, senast kl. 08.00 den dag som du vill hyra cykel. Hjälm ingår när du hyr cykel av oss.

Cykel hämtas på Bergs Gård i vårt Cykelstall. Är Cykelstallet obemannat ring 0156-42 00 20 och välj knappval för MTB.

Val av cykel. Inne i bokningen ser du tillgängliga cyklar och vilken längd cykeln är lämplig för. För de yngsta cyklisterna finns kostnadsfria balanscyklar att låna (medtag egen hjälm till dessa).

Vi har både fram- och heldämpade cyklar samt el-MTB i olika storlekar.

Du kan boka hel- eller halvdagshyra under cykelstallets öppetider. Vill du cykla utanför öppettider och hyra en cykel kontakta oss gärna så ska vi se om det är möjligt.

Vi erbjuder drop-in-hyra av cyklar i mån av tillgång, för att säkerställa att du får den cykel du önskar är tillgänglig så rekommenderar vi att du bokar så tidigt som möjligt.

Cykla MTB

Hyresvillkor vid hyra av MTB-cykel

Vid bokning:

Bokningen är bindande (även om den sker per telefon). Cyklar med heldagshyra hämtas ut senast kl. 11.00 den dag då hyran börjar gälla. Om du inte vid bokningstillfället meddelat att du blir sen kan utrustningen komma att hyras ut till andra gäster efter kl. 11.00.

Läs våra fullständiga hyres- och köpvillkor när du gör cykelbokningen. De innehåller regler och viktig information för dig som hyrestagare.

All cykling med hyrd mountainbike sker på egen risk och hos oss har alla alltid hjälm. Det åligger hyrestagaren att besikta och godkänna hyrd utrustning vid utlämnandet.

35164753-1887805921276345-2720563019795922944-n

Vid inlämning av hyrd utrustning

Utrustningen ska återlämnas under cykeluthyrningens öppettider, 09.00-15.45.

Hyrcykeln skall tvättas av före inlämning på anvisad plats, görs inte detta debiteras rengöring hyrestagaren.

Cykelvätten finns vid Cykelstallet – OBS ej dricksvatten.

Vattenflaskan kan du fylla på vid gaveln på logen mittemot cykelstallet.