Relax – Jacuzzi & Bastu

Relaxa på Bergs Gård

Vi har två relaxavdelningar på gården en inomhus och en utomhus. Båda har jacuzzi, bastu och dusch. Uterelaxen kan du boka även om även om du inte är boende på gården. Inomhusrelaxen finns i boendet Magsinet, och ingår när man bokar boendet Magasinet.

Ni är välkomna att ta med mat och dryck, om ni önskar och ni är ensamma under er bokning, relaxen delas inte med något annat sällskap.

Badlakan och badkläder tas med av er. Ta gärna med badrock och tofflor. Det finns badlakan och sparock att hyra för 75 kronor per person att boka som tillval.

Uterelax Bergs gård
Vår härliga uterelax med bastu och jacuzzi

Privat tillgång till Uterelaxen i 2 timmar

I utejacuzzin ryms 5-6 vuxna.

Bastun vid utrelaxen rymmer 8-10 vuxna.

Det finns en härlig altan med loungemöbler och milsvid utsikt över fält och åkrar.

  • 1-3 personer, 800 kr
  • 4-6 personer, 1 400 kr
  • 7-9 personer, 1 900 kr
  • 10-15 personer, 2 500 kr

Boka boende med relax

I Magasinet som är ett av våra boenden på Bergs Gård finns en privat relaxavdelning med inomhusjacuzzi, bastu och dubbla duschar.

I jacuzzin ryms 5 – 6 vuxna. Bastun rymmer ca 6 vuxna.

Magasinet kan bokas enskilt (3 bäddar + en bädd i extrasäng, pentry) eller i samband med bokning av boendet Hönshuset, 16 bäddar, fullt utrustat kök (varav 4 bäddar är i bäddsoffa).

Vårt boende Magasinet med bastu och jacuzzi
Havsbastu Hållsvikens gård

Vedeldad bastu och havsbad - för dig som hyr boende hos oss

På Hållsvikens Gård, där vi erbjuder lantliga boenden vid havet, finns vår vedeldade bastu med utsikt över havet. Den har du möjlighet att boka i samband med att du hyr stuga hos oss.

Hållsvikens Gård ligger på andra sidan skogen och MTB-arenan, ca 2 km skogsvägen från gården och 4 km bilvägen från Bergs Gård. Det går bra att cykla över skogen för att komma till havsbastun.

Ni har egen tillgång till bastun under er bokade tid, ni delar den alltså inte med något annat sällskap.

Bastun är vedeldad och ni sköter själva eldning och ansvarar för säkerhet och iordningställande av bastun efter användande. Bastun är inte varm när ni kommer, det är ni som startar elden i kaminen.

Det finns i dagsläget inte dusch och toalett vid bastun. Lämna bastun i trevligt skick för gästerna som kommer efter er.

Boka Havsbastun vid Hållsviken Gård

Havsbastun vid Hållsvikens Gård är endast bokningsbar för gäster boende i någon av våra stugor. För att kunna boka behöver du ha en bokningsnummer som du får i samband med stugbokning. Har du inte bokat stuga ännu, så gör det först.

Privat tillgång till Havsbastun i 3 timmar

1-3 personer, 800 kr

4-6 personer, 1 400 kr

7-9 personer, 1 900 kr

10-15 personer, 2 500 kr

 

Bastu och havsbad vid Tyvudden Gård

Vid Källvik, 17 km från Bergs Gård finns Tyvudden. Vid bokning av detta boende ingår den vedeldad bastun och tillgång till egen brygga. 

Här kan du även boka till havskajaker under din vistelse.

Tyvudden Gård