Relax – Jacuzzi & Bastu

Relaxa på Bergs Gård

Vi har två relaxavdelningar på gården en inomhus och en utomhus. Båda har jacuzzi, bastu och dusch. Uterelaxen kan du boka även om du inte är boende på gården. Inomhusrelaxen finns i boendet Magsinet, och ingår när man bokar boendet Magasinet.

Ni är välkomna att ta med mat och dryck om ni önskar och ni är ensamma under er bokning, relaxen delas inte med något annat sällskap.

Badlakan och badkläder tas med av er. Ta gärna med badrock och tofflor. Det finns badlakan och sparock att hyra för 75 kronor per person att boka som tillval.

Uterelax Bergs gård
Uterelax Bergs gård

Privat tillgång till Uterelaxen i 2 timmar

I utejacuzzin ryms 5-6 vuxna.

Bastun vid utrelaxen rymmer 8-10 vuxna.

Det finns en härlig altan med loungemöbler och milsvid utsikt över fält och åkrar. Här finns dusch, en liten kyl och jacuzzivänliga glas för medhavd dryck.

  • 1-3 personer, 800 kr
  • 4-6 personer, 1 400 kr
  • 7-9 personer, 1 900 kr
  • 10-15 personer, 2 500 kr

Boka boende med relax

I Magasinet som är ett av våra boenden på Bergs Gård finns en privat relaxavdelning med inomhusjacuzzi, bastu och dubbla duschar.

I jacuzzin ryms 5 – 6 vuxna. Bastun rymmer ca 6 vuxna.

Magasinet kan bokas enskilt (3 bäddar & pentry) eller i samband med bokning av boendet Hönshuset med fullt utrustat kök och 10 bäddar (varav 4 bäddar är i bäddsoffa).

Vårt boende Magasinet med bastu och jacuzzi
Bröllopsviken
Hållsvikens Gård

Vedeldad bastu och havsbad

På Hållsvikens Gård & Bröllopsviken, där vi erbjuder lantliga boenden vid havet, finns vår vedeldade bastu med utsikt över havet. Den har du endast möjlighet att boka i samband med att du hyr stuga hos oss i anslutning till respektive gård.

Ni har egen tillgång till bastun under er bokade tid, ni delar den alltså inte med något annat sällskap.

Bastun är vedeldad och ni sköter själva eldning och ansvarar för säkerhet och iordningställande av bastun efter användande. Bastun är inte varm när ni kommer, det är ni som startar elden i kaminen.

Det finns i dagsläget ingen dusch och toalett vid bastun. Lämna bastun i trevligt skick för gästerna som kommer efter er.

Boka Havsbastun vid Hållsviken Gård & Bröllopsviken

Våra havsbastu vid Hållsvikens Gård & Bröllopsviken är endast bokningsbar för gäster boende i någon av våra stugor i anslutning till . För att kunna boka behöver du ha ett bokningsnummer som du får i samband med stugbokning. Har du inte bokat stuga ännu, så gör det först.

Privat tillgång Havsbastun
3 timmar

1-3 personer, 800 kr

4-6 personer, 1 400 kr

7-9 personer, 1 900 kr

10-15 personer, 2 500 kr

 

Bastu och havsbad vid Tyvudden i
Bröllopsviken

Vid Bröllopsviken, 17 km från Bergs Gård finns vårt boenden Tyvudden Gård.

Här finns en mysig vedeldad bastu i källaren men slående utsikt över Östersjön och ön Hjälmgarnsö. Bastun är er under hela vistelsen. Glöm inte veden!