Lediga jobb

Föregående
Nästa

Du som vill jobba med oss är:

Vill du ha världens bästa säsongsjobb?

Bergs gård är en upplevelsegård i Västerljung, Trosa kommun. Vi är en MTB-arena, boendeanläggning med ca 100 bäddar, ett ekologiskt lantbruk med nötköttsproduktion, gårdsbutik och kök & café.

Nytt för i år är att vi även kommer driva caféet på Garvaregårdens statsmuseum i centrala Trosa. Sedan tidigare driver vi även Stendörrens utecafé som ligger mellan Trosa och Nyköping på kustvägen.

Vi är intresserade av dig som är glad, positiv, och framför allt villig att lära dig serviceyrket. Hos oss kan du arbeta med matlagning, caféservering, grillning, kök, städ eller cykeluthyrning. Har du tidigare erfarenhet är det meriterande men absolut inget krav. 

Arbetstiderna är i huvudsak, dagtid mån-söndag. Vi ser gärna att ni kan arbeta mellan vecka 26-32, då vi har som flest besökare i alla våra verksamheter.

Här nedan kan du välja att fylla i vår intresseanmälan eller skicka in ditt CV samt personliga brev via mail om du föredrar det.

Har du några frågor går det bra att ringa oss på 0156-420020, vi besvarar samtal mellan 10:00-16:00 vardagar, eller maila på

Fyll i en intresseanmälan!

Cykla mtb

Maila in CV

Utöver ditt CV önskar vi ett personligt brev. Det behöver inte vara omfattande, en kort text om vad du kan bidra med i vår verksamhet samt varför du vill arbeta hos just oss på Bergs gård. Maila till i ämnesraden skriv: Sommar 2023.

Vad händer när du skickat in din information?

Vi läser alla intresseanmälningar löpande och kommer boka in digitala intervjuer under våren. Väljer vi att inte gå vidare med dig så kommer du att få ett meddelande om det.

Ha lite tålamod med oss, men undrar ni något går det givetvis bra att höra av sig. Vi besvarar samtal vardagar mellan 10:00-16:00.

Hoppas vi hörs av snart!