Magasinet

Om Magasinet

Magasinet ligger i Gårdshuset på Bergs Gård. Magasinet har totalt 4 bäddar (varav en av bäddarna är i en utdragbar säng). I Magasinet finns vår avkopplande spaavdelning med en relaxgrupp, jacuzzi, dubbeldusch, bastu och toalett. Här kan du lägga din dricka i en kyl med frysfack och värma mat i micro. Det finns kaffebryggare och vattenkokare.

Det finns två sovrum i Magasinet. Ett sovrum med dubbelsäng samt ett mindre rum med enkelsäng och en utdragbar säng som ger 2 sovplatser i rummet. Hela rummet blir då en säng. Utanför magasinet, finns en större balkong med utsikt över gården. En utmärkt plats att sitta på efter en varm och härlig spastund. Observera att det endast finns trappa till Magasinet, ingen hiss.

jacuzzi

Gårdshuset, som Magasinet ligger i, är en gammal magasinsbyggnad som vi varsamt renoverat till ett gemytligt boende. Huset är uppdelat i tre delar (Snickarboa, Magasinet och Hönshuset).

Önskar ni hyra hela Gårdshuset (totalt 26 bäddar) öppnar vi mellan de tre boendena. I detta hus kan man ta med hund mot extra städavgift.