Magasinet

Om Magasinet

Magasinet ligger i Gårdshuset på Bergs Gård. Magasinet har 2 bäddar med möjlighet till 2 mindre bäddar. I Magasinet finns vår avkopplande jacuzzi, dubbeldusch, bastu och toalett. Här kan du lägga din dricka i en kyl med frysfack och värma mat i micro. Det finns kaffebryggare och vattenkokare.

Det finns två sovrum i Magasinet. Ett sovrum med dubbelsäng samt ett mindre rum med enkelsäng och en utdragbar säng som ger 2 sovplatser i rummet. Hela rummet blir då en säng. Utanför magasinet, finns en större balkong med utsikt över gården. En utmärkt plats att sitta på efter en varm och härlig bastustund. Observera att det endast finns trappa till Magasinet, ingen hiss.

Gårdshuset är en hel gammal magasinsbyggnad som vi varsamt renoverat till ett gemytligt boende. Huset består av tre delar (Snickarboa, Magasinet och Hönshuset totalt 18 bäddar). Varav Snickarboa har egen entré.

Vårt boende Magasinet med bastu och jacuzzi

Gårdshuset är en hel gammal magasinsbyggnad som vi varsamt renoverat till ett gemytligt boende. Huset består av tre delar (Snickarboa, Magasinet och Hönshuset totalt 18 bäddar). Varav Snickarboa har egen entre’.

I detta hus kan man ta med hund mot extra städavgift.