Trivselregler boende

En vistelse i lugn och ro

Bergs gård är en familjegård och vi är mycket måna om att det ska råda en lugn och trivsam atmosfär på samtliga våra anläggningar: Bergs gård, Bröllopsviken & Hållsvikens Gård.

Våra stugor och boenden är till för avkoppling och ro, planerar ni festligheter och firanden med lite högre ljudnivå, vänligen kontakta oss för mer information.

Familjen Jonsson på Bergs gård

Ordningsregler

  • Visa hänsyn till dina grannar! Störande uppträdande accepteras ej. Tysta timmar är mellan kl. 23:00 – 07:00.
  • Gäster får ej vistas på tomter till privata hus som ligger i anslutning till våra anläggningar.
  • Lämna sopor på anvisad plats (information finns i ditt boende), lämna inga sopor utomhus.
  • Vårda boendet väl. Bokningstagaren ansvarar för skador på byggnader eller inventarier orsakade av någon i sällskapet.
  • Hundar skall alltid vara kopplade. För allas trevnad rastas inte hunden i direkt anslutning till boendena. Plocka upp efter er vid rastning.
  • Grillning får ske under uppsikt och med visad hänsyn till era grannar. Töm grillen efter användning.
  • Motorfordon parkeras på avsedd parkeringsplats. Parkering får endast ske på uppmärkta platser, respektive stuga har en minst en parkering i anslutning till boendet, övrig fordon parkeras på besöksparkeringen.

Ett aktivt ekologiskt lantbruk

Bergs gård är ett aktivt ekologiskt lantbruk med djur såsom får, höns och kor. Djuren är ute stora delar av året  och dessa får inte besökas på eget bevåg. 

Vänligen stör ej gårdens djur. Det går bra att promenera utanför inhägnader och hagar för att titta på djuren. Tänk på att höga ljud och hastiga rörelser kan skrämma djur. Målsmän är ansvariga för minderåriga.

I händelse av att ett eller flera djur befinner sig utanför en hage eller inhägnad närma er inte dessa utan kontaka personal på plats!

Grädbeteskor på Bergs gård